Elikagaien Alerta: E. coli STEC-en presentzia gazta sorta batean
AESANek alerta baten berri eman du, Escherichia coli Shiga toxina ekoizlea (STEC) Jean Perrin markako DOP Morbier gazta sorta batekin lotutakoa.
ERAGINPEKO PRODUKTUAK:

- Nombre del producto en etiqueta: MORBIER DOP Queso madurado elaborado con leche cruda
- Nombre de marca: Friesland Campina Iberia y Millan Vicente
- Aspecto del producto: Envasado en cuñas (175 g, 180 g, 189 g y 195 g)
- Número de lotes y fecha de caducidad: todos los lotes con fecha de caducidad inferior o igual al 21/02/25.
- Peso de unidad: 175 g, 180 g, 189 g y 195 g
- Temperatura: refrigerado

Hasierako banaketa lurralde nazional osoan egin da.
Alerta honen eraginpean dauden produktuak etxean dituzten pertsonei gomendatzen zaie kontsumitzeari uztea eta erosketa-puntura itzultzea.
